Semináře - Krumlovská inspirace

všechny aktivity Krumlovské inspirace:

Velkopavlovická podoblast, vinařská obec Velké Bílovice

Pálava 2014

Fotografie položky Pálava 2014

Jakostní víno s přívlastkem kabinetní víno, bílé, suché Ročník 2014, Alk.: 11,5% obj., číslo šarže: 20/14 Objem láhve: 0,75 l Vinařská oblast Morava, podoblast Velkopavlovická Vinařská obec Moravský Žižkov, viniční trať Sahary Hrozny jsou zpracovány reduktivní technologií řízeného kvašení. Víno zlatožluté barvy s jemnou vůní rozinek a lučního medu. Chuť je bohatá s tóny medu, květnatá s dlouhou harmonickou dochutí. Doporučujeme k husím nebo kachním játrům, ke kuřecímu masu a výrazným sýrům typu Reblochon nebo Mondser a k dezertům. Vhodné k okamžitému stolování i k uložení do archívu na 2-4 roky. Nejlépe vychutnáte při teplotě 10-12°C.

Muškát moravský 2014

Fotografie položky Muškát moravský 2014

Moravské zemské víno, bílé, suché Ročník 2014, Alk.: 11,5% obj., číslo šarže: 04/14 Objem láhve: 0,75 l Víno se světle zelenožlutou barvou, svěží muškátovou vůní a lehce šťavnatou chutí. Doporučujeme ke kuřecímu masu a smetanovým sýrům. Podávejte při teplotě 9-11°C.

MüllerThurgau 2014

Fotografie položky MüllerThurgau 2014

Jakostní víno, bílé, suché Ročník 2014, Alk.: 12% obj., číslo šarže: 11/14 Objem láhve: 0,75 l Svěží víno se světle zelenožlutou barvou a výraznou ovocnou vůní až do tropického ovoce. V chuti plné s pikantní kyselinkou a dochutí po limetkách a broskvích. Nejlépe vychutnáte spolu s jemnými čerstvými sýry nebo lehkými úpravami kuřecího masa s ovocem. Podávejte při teplotě 9-11°C. OCENĚNÍ: VÍNO & DELIKATESY 2015 - Zlatý pohár GRAND PRIX VINEX 2015 - Stříbrná medaile VINAŘSKÉ LITOMĚŘICE 2015 - Stříbrná medaile VALTICKÉ VINNÉ TRHY 2015 - Bronzová medaile

Cuvée Frizzante 2014

Fotografie položky Cuvée Frizzante 2014

Moravské zemské víno, bílé, polosladké Ročník 2014, Alk.: 11,5%, číslo šarže: 19/14 Objem láhve: 0,75 l Složení cuvée: PÁLAVA * MUŠKÁT MORAVSKÝ * RYZLINK RÝNSKÝ Osvěžující jemně perlivé mladé víno vyniká svou svěžestí a ovocností. Vynikající společník při jarním a letním grilování, vhodný jako pártydrink. Podávejte při teplotě 9 – 11°C. OCENĚNÍ: GRAND PRIX VINEX 2015 - Stříbrná medaile

Hibernal 2013

Fotografie položky Hibernal 2013

Jakostní víno s přívlastkem pozdní sběr, bílé, suché Ročník 2013, Alk.: 12,5% obj., číslo šarže: 15/13 Objem láhve: 0,75 l Vinařská oblast Morava, podoblast Velkopavlovická Vinařská obec Velké Bílovice, viniční trať Obory Hrozny jsou zpracovány reduktivní technologií řízeného kvašení. Víno žlutozelené barvy s květnatou vůní. Chuť je harmonická s příjemnou kyselinkou a rozinkovou dochutí. Výborně se hodí k předkrmům, lehkým úpravám drůbežího masa nebo čerstvým sýrům. Podávejte při teplotě 10-12°C. Vhodné k okamžitému stolování i k uložení do archívu na 2-4 roky. OCENĚNÍ: AWC VIENNA 2014 - INTERNATIONAL WINE CHALLENGE - Zlatá medaile

Sylvánské zelené 2013

Fotografie položky Sylvánské zelené 2013

Jakostní víno s přívlastkem kabinetní víno, bílé, suché Ročník 2013, Alk.: 11% obj., číslo šarže: 09/13 Objem láhve: 0,75 l Vinařská oblast Morava, podoblast Slovácká Vinařská obec Lanžhot, viniční trať Strážové hony Hrozny jsou zpracovány reduktivní technologií řízeného kvašení. Víno je jemně žlutozelené barvy. Příjemná květnatá vůně s lehkými tóny ovoce a lipového květu. V chuti je víno suché, lehce kořenité se stopami angreštu a citrusových plodů s příjemnou kyselinkou a minerálními tóny v dochuti. Doporučujeme k předkrmům, lehkým úpravám z bílého masa, rybám a sýrům. Podávejte při teplotě 10 – 12°. Vhodné k okamžitému stolování i k uložení do archivu na 2 – 4 roky.

Rulandské bílé 2013

Fotografie položky Rulandské bílé 2013

Jakostní víno s přívlastkem kabinetní víno, bílé, suché Ročník 2013, Alk.: 12% obj., číslo šarže: 17/13 Objem láhve: 0,75 l Vinařská oblast Morava, podoblast Velkopavlovická Vinařská obec Velké Bílovice, viniční trať Obory Hrozny jsou zpracovány reduktivní technologií řízeného kvašení. Víno žlutozelené barvy. Výrazná vůně s jemnými tóny přezrálého žlutého ovoce. V chuti plné, harmonické víno s dlouhou dochutí. Velmi dobře doprovází pokrmy z kuřecího a rybího masa. Vhodné k okamžitému stolování i k uložení do archívu na 2-4roky. Podávejte při teplotě 10-12°C. OCENĚNÍ: NÁRODNÍ SOUTĚŽ VÍN 2014 (Velkopavlovická vinařská podoblast) - Zlatá medaile

Ryzlink vlašský 2013

Fotografie položky Ryzlink vlašský 2013

Jakostní víno s přívlastkem kabinetní víno, bílé, suché Ročník 2013, Alk.: 11% obj., číslo šarže: 31/13 Objem láhve: 0,75 l Vinařská oblast Morava, podoblast Velkopavlovická Vinařská obec Velké Bílovice, viniční trať Obory Hrozny jsou zpracovány reduktivní technologií řízeného kvašení. Víno zelenožluté barvy s vůní rozkvetlé jarní louky. Chuť je svěží, mírně nasládlá s výraznější kyselinkou v dochuti, která dodává vínu pikantní svěžest. Výborně se hodí k předkrmům a letním salátům. Podávejte při teplotě 10-12°C. Vhodné k okamžitému stolování i k uložení do archívu na 2-4 roky.

Pálava 2013

Fotografie položky Pálava 2013

Jakostní víno s přívlastkem slámové víno, bílé, sladké Ročník 2013, Alk.: 9% obj., číslo šarže: 32/13 Objem láhve: 0,375 l Vinařská oblast Morava, podoblast Velkopavlovická Vinařská obec Moravský Žižkov, viniční trať Sahary Hrozny pro výrobu tohoto vína po 3 měsících ležení dosáhly 42° cukernatosti. Víno je syté zlatožluté barvy, harmonické s kořenitou vůní připomínající akátový med, rozinky a vanilku. Chuť je plná, ovocná s medovými tóny, podpořená harmonickou kyselinkou a medovo-ovocnou dochutí. Vhodné podávat ke sladkým předkrmům nebo dezertům, jako aperitiv nebo digestiv. Podávejte při teplotě 9-11°C.

Frankovka Rosé 2013

Fotografie položky Frankovka Rosé 2013

Jakostní víno s přívlastkem pozdní sběr, růžové, polosuché Ročník 2013, Alk.: 12% obj., číslo šarže: 22/13 Objem láhve: 0,75 l Vinařská oblast Morava, podoblast Velkopavlovická Vinařská obec Velké Bílovice, viniční trať Nová hora Hrozny jsou zpracovány reduktivní technologií řízeného kvašení. Víno s výraznou vůní drobného červeného ovoce a lehkou, svěží chutí s tóny malin a jahod ve smetaně, s příjemným obsahem zbytkového cukru a pikantní kyselinkou v dochuti. Doporučujeme k lehkým úpravám kuřecího masa a k letním salátům. Podávejte při teplotě 9-11°C. OCENĚNÍ: GRAND PRIX VINEX 2015 - Stříbrná medaile

1 2 > >>
 
<< >>